Vrijdag 22 maart was het een dag vol inspiratie en ontdekkingen tijdens onze allereerste inspiratiedag in Thialf – Heerenveen! Met een mix van gezelligheid, leerzame momenten en echte eye-openers was het een dag om niet te vergeten. Deelnemers hebben enthousiast onze matchingtool ingevuld, hebben deelgenomen aan boeiende workshops én levendige gesprekken gevoerd die nieuwe inzichten brachten. En dit alles vond plaats te midden van de gezellige sfeer van de IJssportdag voor kinderen met een handicap.

Een levendig programma

Het programma van de inspiratiedag was divers met workshops, VR-belevingen, ervaringsverhalen van cliënten en medewerkers, informatiestands over verschillende handicaps en hun impact, en zelfs een rolstoelparcours. Bij de VR Bieb kon je bijvoorbeeld met een VR-bril ervaren hoe het is om te werken in de gehandicaptenzorg. En niet te vergeten werd onze Byzondr Gematcht-tool gelanceerd, waarmee je kan uitvinden welk type zorg en welke organisatie het beste bij jou past. En deze werd uitgebreid ingevuld!

 

Vertegenwoordigers van Firda en UWV waren aanwezig om informatie te delen en vragen te beantwoorden. Bovendien waren Fryslân Werkt, Zilveren Kruis, Zorgkantoor, VR Bieb, Meneer Kooi en Wefabric ook aanwezig.

Inspiratiedag Byzondr

Nog meer inspiratie

Kortom, wij kijken terug op een succesvolle eerste inspiratiedag! Gelukkig hebben we de foto’s nog. Benieuwd wat er nog meer op onze planning staat? Bekijk onze agenda!

 

Byzondr inspiratiedag
Schrijf-je-in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Naam:
nieuwsbrief inschrijven