Elke dag anders, altijd byzondr

Machtig mooi mensenwerk: dat is het werken in de gehandicaptenzorg. Een baan in deze prachtige sector? Er zijn zo veel mogelijkheden en als bruisend collectief in Friesland zijn wij de inspirerende en motiverende, verbindende schakel met scholen, zorgverzekeraars, overheidsinstanties en andere organisaties. Ons doel? Hét verschil maken voor cliënten, medewerkers, zij-instromers en de nieuwe generatie werkenden.

 

Wij zijn trots op onze cliënten, die bij ons wonen en dagbesteding hebben of soms ambulante ondersteuning krijgen. Zij hebben ook hun eigen dromen. Bied jij hun de kansen die ze verdienen? Daarom enthousiasmeren wij graag iedereen om te komen werken in de gehandicaptenzorg.

Samen voor passende zorg

Hier vind je werk dat voldoening geeft, waar medewerkers en cliënten echt gezien worden, en waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Geen clichés, geen focus op beperkingen, maar juist op wat wél mogelijk is. Dat maakt ons Byzondr: de ‘Y’ verwijst naar Friesland. En waarom ontbreekt de ‘e’? Net zoals we bij onze cliënten soms iets missen, maakt dat hen juist zo byzondr. Uniek, gepassioneerd en vol mogelijkheden.

 

Kwaliteit en passende gehandicaptenzorg voor iedereen: elke dag anders, altijd Byzondr.

Byzondr
Doe-de-test

Welke plek past het beste bij jou?

Onze matchingtool

Aangesloten organisaties

OlmenEs
’s Heeren Loo
Friesland Werkt
Firda
Philadelphia
Zorggroep de Stellingwerven
ZorgInitiatief de Bosk
UWV
Maeykehiem
Alliade
Stichting De Kern
Nocht en Wille Zorg
Zorg op Maat
’t Zuider Stee
Visio Wonen & Dagbesteding Noord
Stichting Phusis
Sa Leuk Hús
Driestroom
Bernewille
JP van den Bent
Alex Cares
Leger Des Heils

Wij zijn Byzondr

Byzondr is een collectief, maar ook dé verbindende factor tussen zorgorganisaties, opleidingen en huidige & toekomstige werknemers binnen de gehandicaptenzorg in Friesland.

 

Wij delen ervaringen over werken in de gehandicaptenzorg, organiseren inspiratiedagen en enthousiasmeren mensen die een bijdrage willen leveren aan de gehandicaptenzorg. Wij geven om onze mensen & zorgen voor elkaar. Wij streven elke dag naar een bijzondere ervaring en bieden een thuis voor iedereen.

 

Byzondr kenmerkt zich door de volgende kernwaarden:

  • Verbonden
  • Echt
  • Toegankelijk
  • Verrassend
  • Eerlijk
  • Veelzijdig
  • Helpen van anderen
  • Mogelijkheden
  • Werk met geweldige mensen

Wij zijn geen zorginstelling. Wij zijn de gehandicaptenzorg. We willen de juiste plek in de hoofden en harten ♥️ van mensen claimen.

 

Machtig mooi mensenwerk!

 

Byzondr inspiratiedag

Wat doet Byzondr?

Byzondr geeft aandacht aan de gehandicaptenzorg. We willen nieuwe medewerkers inspireren en het enthousiasme van onze cliënten met ze delen. We begeleiden jong talent, verwelkomen zij-instromers en we zijn elke dag weer trots op onze collega’s. We staan open voor nieuwe manieren van ‘werken’ om te blijven innoveren in het huidige zorglandschap. Onze medewerkers en cliënten worden gezien en daardoor kan iedereen elke dag het beste uit zichzelf halen. Jij maakt van een slechte dag een goeie dag voor onze cliënten, maar ook andersom!

 

Wij vertegenwoordigen de gehandicaptenzorgorganisaties in Friesland. Dat doen we vanuit het regioprogramma, in opdracht van Zilveren Kruis zorgkantoor. Byzondr onderscheidt zich doordat we met organisaties in Friesland een collectief vormen. Hierdoor staan we gezamenlijk sterk en inspireren we elkaar. Elke dag streven we naar de best mogelijke zorg, waarbij het geluk en plezier van onze medewerkers en cliënten centraal staan. Onze dagelijkse focus ligt op persoonlijke aandacht en zingeving.

Byzondr inspiratiedag

Ontdek onze visie in de Byzondr praatplaat

“Elke dag anders, altijd Byzondr” – om wie wij zijn en onze visie nog toegankelijker te maken, hebben wij de Byzondr praatplaat ontwikkeld. Deze praatplaat is een kleurrijke, visuele samenvatting van waar wij voor staan. Of je nu een medewerker, een potentiële nieuwe collega of gewoon geïnteresseerd bent, de praatplaat maakt onze visie duidelijk voor iedereen. Zo houden we vast aan onze belofte om het verschil te maken, elke dag opnieuw, voor iedereen die deel uitmaakt van de gehandicaptenzorg.

Byzondr bestaat uit de volgende programmamanagers

Auke Jelle Kingma

Auke Jelle Kingma

Projectmanager

Geralda de Vries

Geralda de Vries

Projectleider

Larisa  Groenhof

Larisa Groenhof

Projectleider

Wie zijn we en hoe ziet ons merk eruit?

Ons brandbook is nog in de maak, maar de allereerste versie is nu voor iedereen beschikbaar! Hier vind je alle ins en outs over de visuele identiteit van Byzondr. Dit brandbook dient als de ultieme gids voor designers, aangesloten organisaties en iedereen die met ons te maken heeft. Het doel? Eenheid creëren in al onze communicatie-uitingen. Natuurlijk hebben we dit brandbook met liefde en precisie in elkaar gezet, maar eerlijk is eerlijk, we kunnen geen 100% garantie geven op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de info. Heb je nog brandende vragen over Byzondr? Laat van je horen, we staan voor je klaar. Neem contact met ons op.


Realisatie Byzondr branding: wefabric.nl 

Events & inspiratiedagen

Stap terug in onze allereerste inspiratiedag in Thialf – Heerenveen! Op 22 maart 2024 werden deelnemers ondergedompeld in een dag vol inspiratie, ontdekkingen en onvergetelijke momenten. Van boeiende workshops tot levendige gesprekken en ervaringsverhalen van cliënten en medewerkers, het was een dag vol nieuwe inzichten. Te midden van de IJssportdag voor kinderen met een handicap waren er VR-belevingen, informatiestands en zelfs een rolstoelparcours. Niet te vergeten werd onze Byzondr Gematcht-tool gelanceerd.

 

Het was een dag vol waardevolle verbindingen en informatie. Kortom, een geslaagde eerste inspiratiedag waar we met trots op terugkijken! Bekijk de aftermovie voor een glimp van de dag en blijf op de hoogte van toekomstige evenementen via onze agenda.

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact op

Naam: