Henk

Maak kennis met Henk, de vrolijke noot van het gezelschap. Met zijn aanstekelijke glimlach en onuitputtelijke energie is Henk een ware levensgenieter, altijd aanwezig en in opperbeste stemming. Op elk feestje staat Henk figuurlijk op tafel. Hij is 36 jaar oud en heeft de eigenschappen van een jonge sociale jongen die altijd voor je klaarstaat. Soms kan hij een beetje klungelig zijn en kijkt hij af en toe verbaasd naar de wereld om hem heen, maar dat doet niets af aan zijn blijdschap.

Henk

Fleur

Ontmoet Fleur, het stilste en meest onzekere karakter. Bij bijeenkomsten trekt ze zich het liefst terug en ze is vaak afwezig en vol twijfels. Hoewel ze 19 jaar is, reageert ze emotioneel als een kind van 6 wanneer ze haar zin niet krijgt. Haar moeite met praten maakt haar soms onbegrepen in de grotemensenwereld. Fleur is ontzettend lief, maar ze kan zich fysiek uiten naar anderen als ze overweldigd wordt. Ondanks haar onzekerheid, hoort ze er zeker bij!

Fleur

Harrie

Dit is Harrie, de chaoot van het gezelschap. Zijn emoties schieten alle kanten op, waardoor hij vaak een verwarde indruk maakt en de bijnaam ‘Harrie Warrie’ heeft gekregen. In drukke situaties is Harrie meestal afwezig of zit hij stil op zijn stoel, overweldigd door alle prikkels. Ondanks zijn 28 jaar heeft hij de eigenschappen van een jong kind. Hij kan plotseling met dingen gaan gooien en raakt in paniek als er iets onverwachts gebeurt. Daarna heeft hij even nodig om weer rustig te worden.

Harrie

Bram

Maak kennis met Bram, een volwassen goedzak van 63 jaar oud. Hij is tevens de rustigste van het viertal. Hoewel hij vaak nors lijkt en soms moppert, is hij eigenlijk een lief persoon. Bram voelt zich soms eenzaam, begrijpt vaak de wereld niet en wordt niet altijd begrepen, maar hij zal nooit agressief worden. Voor wie hem goed kent, is Bram een echte vriend waar je grappige gesprekken mee kunt voeren en op wie je kunt vertrouwen.

Bram
Doe-de-test

Past de gehandicaptenzorg
bij jou? Doe de test.

Werken met hen is machtig mooi mensenwerk. Met wie zou jij willen werken? Of ben jij geschikt om te werken in de gehandicaptenzorg? Ontdek jouw werkmatch.

Onze matchingtool