Een gezonde leefstijl is voor ons vanzelfsprekend. Het maken van gezonde keuzes draagt bij aan een fitter, vrolijker en vitaal leven, en verhoogt de algehele kwaliteit van ons bestaan. Samen streven we naar krachtige en bijzondere resultaten, want gezond leven wordt pas écht vanzelfsprekend als we het samen doen. Dat geldt zeker ook in de gehandicaptenzorg, voor medewerkers en voor cliënten. 

Samen sterk voor gezondheid

Onze overtuiging in een vanzelfsprekende gezonde leefstijl drijft ons om elkaar te informeren, te steunen en te helpen. Dit realiseren we door voortdurend kennis te vergaren, elkaar te motiveren en te ondersteunen. Elke dag maken we bewust de keuze om gezond te leven.

Project leefstijl

Actie ondernemen voor een gezond leven

Door gezamenlijk aan onze leefstijl te werken en concrete acties te ondernemen, willen we een gezonde leefstijl daadwerkelijk vanzelfsprekend maken. Het maakt niet uit waar je woont of werkt; je wordt omringd door gezonde keuzes en mensen die bereid zijn te helpen en te ondersteunen.

In ons project doen we dat doordat er in elke organisatie een leefstijl ambassadeur is die zorgt voor leefstijl acties in de eigen organisatie voor medewerkers en cliënten.

Iedereen doet mee

 

Onze visie is helder: pas wanneer iedereen kan meedoen, samenwerkt en dit integreert in alle lagen van de samenleving en organisaties, hebben onze inspanningen een kans van slagen. En dat is project leefstijl.

 

Netwerkbijeenkomsten Leefstijlambassadeurs

 

De netwerkbijeenkomsten zijn onderdeel van project leefstijl en hebben als doel om te verbinden, te inspireren & te leren van elkaar. Elke organisatie heeft een leefstijlambassadeur en werkt op die manier aan de vitaliteit en leefstijl van hun cliënten en medewerkers. Dit doen we in gezamenlijkheid, samen weet je meer en kun je meer bereiken. Het doel voor 2024 is om gezond(er) te eten, te drinken & (meer) te bewegen.

 

Data: 

  • 13 maart 14.00 -17.00 uur
  • 29 mei 14.00 -17.00 uur
  • 2 okt 14.00 -17.00 uur
  • 11 dec 14.00 -17.00 uur

Wil je meer informatie?
Neem contact op

Naam: